torstai 30. tammikuuta 2014


Yövuorojen jälkeen treenit on aina vähän extremeä=) Ei meinannut onnistua mikään, koira oli aivan ylikierroksilla ja minä taas.... No rata mentiin kahtena pätkänä 1-14 ja 15-29. Kymppi siis on vielä 29. Eka pätkässä ei meinattu osua pituudelle. Yritin liikaa vekata koiraa kolmosella ja siten jäin jälkeen. Vähempi kääntö on siis parempi!! Sit seiskalle vippaus, no olipa vaikeeta?!?! Itse oletin, että 9-10 ois vaikee ja ei niin mitään ongelmaa=) Mut sit 11-14 huoh. Koira hujahti putkeen aikas huolella esteeltä 12. Tämä johtui minun kääntämisestä esteellä 11 ja sinne jämähtämisestäni sinne! No The Asenne ratkaisi tämän ongelman:XD

Toisella pätkällä puomin loppuun meno ei onnistunut ilman palkkaa! No olipa yllätys?!? Koutsi heitti ilmaan, että painostanko liikaa... hyvä huomio täytynee testailla ilman painetta! Poispäin 21 kääntyy ensin minuun päin ja sit vasta hypylle... Taas hyvä neuvo: vedin liikaa koiraa itseeni ja se kääntyi minua päin, jolloin ei voi onnistua!! Eli normi haltuunotto ja vastasella kädellä käännös!! Toimi hyvin ja toimi törkeen hyvin esteellä 28! Hyvä treeni vaikkei luistanutkaan, mut vinkkejä tuli hyvin!!

Tänään käytin Höyryn Suvilla hoidossa! Jumeja oli kuinkas muuten, no ne saatiin auki! Ilpo oli mukana treenimässä rauhassa oloa ja nukahti sinne, no olipa vaikeeta=) Suvi katsoi vielä Ipen jalkaa, jonka se teloi pari viikkoa sitten. On jäykempi kuin toinen, mutta ei syytä huoleen kuulemma! Noh seuraavat hoidot jo varattiin, molemmille!! Nyt kisailmoa vetämään ainaskin Seinäjoelle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti