torstai 23. tammikuuta 2014

Agi treenit!


Eilisissä agitreeneissä oli treenikohteena vippi, poispäin-käännös ja takaaleikkaus. Ensin kokeilimme vippiä parilla hypyllä ja sit oheisella radalla. Täytyy tunnustaa, että en muista vippiä tehneeni... koskaan! No hyvinhän tuo koira sen osasi minusta huolimatta!

Ratatreeni meni sitten oikeaa rytmiä hakiessa, treenaamattomuus näkyy=( Jokohan pitäisi löytää joku tyyli millä agitreenejä vietäisiin eteenpäin?!?! No mut rataan: 6:lle ja 9:lle takaaleikkaus. 11 jaakotus, 13 poispäin, 15 poispäin ja 18 vippi. Jo kutoselle oli hankaluuksia rytmittää takaaleikausta... hohhoijaa! 15 oli jo tosi työlästä, vaikka vaikea kohta minusta olikin. Piti olla pituudessa lähes kiinni ja antaa tilaa koiralle, jotta käänty 16 esteelle eikä mennyt putkeen!! Eikä kyllä 13:kkan ihan kivutta mennyt, muuteman kerran täräytti 17 hypylle=) Lopun vippi menikin ihmeen kivuttomasti! Rata on sit mun piirtämä joten mittasuhteet varmasti heittää!!

Mut koira oli Super=) Yhteinen rytmi vaan kadoksissa! Mut nyt lähden kyllä tekemään korjaussarjat kun on kerta mahdollisuus!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti