torstai 19. tammikuuta 2012

tekniikkaa radalla



Ihanaa, päästiin tekniikoiden kimppuun! Minä en muuta tekiskään jos sais valita, tuunaisin ahtaassa paikassa erilaisia tekniikka pläjäyksiä. Vieressä minun piirtämänä rata. Alun otin seisoen 3 putken ulostuloaukon kohdalla vastaanottamassa. Keinulle mentäessä piti mennä röyhkeästi eteenpäin jottei 4 este tullut uusintana. 7 pakkovalssi+jaakotus, eka kerralla vähän hidas, mutta paransin. Pöydälle pysähtyi kuin seinään, koutsi meinas että pöydän pinta kuluu tommosessa jarrutuksessa=) Sit takaakierto vasemmalta puolen ja seuraava (11)vasemmalta kans ja back läppinä A:lle. Eka back läpp vähän tahmee kun jäin liikaa paikalle, mut paransin liikkumista niin oli parempi.

A:n jälkeinen muuri oli kyllä murheen kryyni. PAska mikä paska valssi. Ei oikein uskaltanut vetää tiukille, kun ajattelin et satuttaa itsensä. Ehkä yx kerta läpäisi henkiläkohtaisen seulani:D Sit 17-22 HUH HUH Persjättö 18 ja 19 väliin. Ja se piti olla valmis kun koira lukitsi esteen 18, kiirettä piti. Mut meni se sitten. Kepeillä piti irrota eteen niin, että valssi tuli renkaan ja putken väliin. No se onnistu hyvin, koska keppejä on fiksailtu viime aikoina!

Muutama rima tippui, yleensä mun ärhäkämmästä lähdöstä esim takaakierto tilanteista, sekä tiukoissa valsseissa! Niitä neuvottiin vaan menemään, jotta ei tule liian herkäksi rimojen kanssa. Sit putki 17 kannattaa kuulemma viedä liikkeellä kokonaan, joten pyörähdetään koiran kans putken suuntaisesti, eli tein sellasen silmukan siihen eteen (ihan putkeen asti en mennyt..). Yhtään kertaa ei mennyt nollana läpi, mut ihania kohtia ja tekniikat toimi ON SE PÄHEE KAVERI!! Yx asia jäi vaivaamaan ja pahasti, SE MUURILLA TEHTY VALSSI... sitä on käytävä vääntämässä, jahka tässä ehtii=) Ja kohta musta tulee ihan pro valssaaja kun joudun niitä fiksaamaan jatkuvasti, no niin varmaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti