lauantai 14. tammikuuta 2012

Kevätkauden aloitus-ja vauhti jatkuu


Treenit jatkuu ja vauhti kans=) Sama ajatus, itse suunnitellaan rata ja sit korjaillaan! Noh saatiin kyllä neuvot kohtaan 10-12. Siinä piti lähettää esteelle 10 ja tehdä persjättö 11 eteen, jotta ehtii takaakiertoon esteelle 13. 10:lle irtoaminen vaati käden ja katseen onnistuakseen! No olisin suunnitellut ton kohdan taas niin etten olis ehtinyt takaakiertoon...millonhan opin näkemään kohdat missä pitää lähettää, jotta ehtii!?!?!

Alun otin puomin päästä, vaihdoin koiran vasempaan käteen neloselle ja taivutin, jotta tie olisi suora putkelle. Sit koira vasemmalla kädellä 6 ja 7. Kepeille olisin vienyt oikealla kädellä lähettäen ja leijeröinyt pituuden... mut ei se onnistunut, H ei havainnut koko keppejä vaan hyppäs pituuden sivuuttain mun liikkeen mukana=( Paska suunnitelma ja hermot meinas mennä (tosi lapsellista) Onnex oli koutsi, joka palautti maanpinnalle:DD Ja kyllä se onnistu sit kun otti ensin haltuun putkelta. Persjättö onnistu hienosti, takaakierrossa olin huolimaton ja koira hyppäs esteen väärinpäin. Muistutukseksi laser kohti takaakierto nurkkaa ja tossut kans. Tein valssin turhaan kauas esteestä 15 kun ei ole kiire minnekään, joten se korjattiin ihan kiinni esteeseen.
Loppu oli hauska vaihdoin puolta aina koiran ollessa putkessa ja H tuli nuollen putkenreunoja kun näki mihin päin menin=) Ihana pöntinen!!

Eka kierroksella kontaktit paukku, toisella kierroksella korjailtiin niitä! Sit kepit törkkäyksellä sisään. Mut H ei kestänyt mun lähtöä kepeiltä kauemmas... Eli saan irrota eteenpäin ja olla valmiiksi kaukana! Keppejä käytiin fiksaileen seuraavana päivänä ohjureilla+etupalkalla, hyvin meni. Mut lisätoistoja tarvitaan! Valssit napsahteli paremmin paikalleen, kun olen niitä miettinyt ja käynyt korjailemassa omalla ajalla. Kivat treenit ja treenattavia juttuja nousi esiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti