torstai 5. tammikuuta 2012

Joulutauolta paluu

Syyskauden viimeisen treenin jälkeen pidimme pari viikkoa taukoa agilitystä. Käytin molemmat osteopaatilla. Höyryllä vain pieniä jumeja, mutta voi Åke Åke! Suklaan ruskeahan satutti itsensä lokakuussa pihalla H:n kanssa leikkiessä. Sen jälkeen on käyty fysioterapiassa, osteopaatilla, annettu kipulääke kuuri ja harrastettu remmilenkkejä ilman mainittavaa tulosta. Ainoa apu noista oli, että koira ontuu "vain" vasenta takajalkaa (alkuun en saanut edes selvää mitä ontuu). No nyt joululoman osteopaatti käynnillä Åke oli alkuun tosi jäykkä ja ahdistunut hoidosta, mutta rentoutui ihanasti pikkuhiljaa. Illasta venytteli kovasti yms. olin siis toiveikas. Mutta ei se ontuminen mihinkään mennyt?!?! Joten nyt sitten uuden kipulääkekuurin hakuun eläinlääkäriin. Sit saa haudata toko kisaamisen=( Mutta olen 100% varma, että kipupaikka on selässä, joten hoitoja lisää kipulääkkeen kanssa!

Meidän piti tokoilla joululoma, mutta ei me mitään tokoiltu me juostiin=) Sport tracker kertoo joulukuussa kilometrejä tulleen 65 juosten + kävelylenkit päälle! Olen siis hurahtanut... Höyry on sen lisäksi harrastanut joulukoristeiden syöntiä:DD Joka kerta yx lankatonttu tapettuna matolla työpäivän päätteeksi.. Mut hauskin oli ehkä joulupallo, joka oli riisuttu helmistään! Pallon koristeena ollut hemlminauha oli kauniisti irrotettu pallosta.. Liekkö neiti korujen perään?

Agilityä on nyt käyty treenimässä pariin otteeseen! Mun valssit alkaa astua takaraivoon ja se on kyllä kiva. On niitä jauhettukin! Muuten H toimii kuin kuski vie, joten kehittäminen tapahtuu kuskin osalta täysin!!! Kisakalenteria tutkin sen verran, että helmikuussa olisi mahdollisuus 6 starttiin. Ensin kuitenkin hurautetaan tammikuussa sinne agilityn pääkaupunkiin Turkuun oppia saamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti