keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ratatreeniä!



Jutun juonena oli itse hiffata radankulku! Olipa alku vaikeaa, mutta kyllä se siitä alkoi taas sujumaan. Eka kierroksella oman suunnitelman mukaan ja sit korjailtiin. Menin 1-2 väliin ja valssilla putkeen, vekki 4:lle ja leijeröin 2 hypyn ohjatessani A:lle. Sit kosahti suoralle putkelle, Höpö bongas nokan edessä olevan hypyn eli mulla unohtu putkijarrutus... No jatketaan takaaleikkaus 8, hyvin toimi pöydälle asti! Pöydälle jarruttelin liikaa... joten kökkö vienti sinne! 16 putkesta eka ohi, mut korjas ite sinne:DD On se pähee likka! Sit persjättö muurin taakse ja loppu ok.

Eniten Koutsi puuttui alun valssiin (2:lla). Eli pitää sijoittua 2:sen taakse ja jarruttaa kohti ponnistuspaikkaa, heti ympäri ja kohti menosuuntaan. Taas meinaan valua taaksepäin antaen tilaa hypätä väärään suuntaan?!?"=#!=)#!="? Rasittavaa!!!!
Sit suoralle putkelle putkijarrutus, jotta neiti tietää minne next!! Jarrutus on sijoitettava niin, että koira on juuri puikahtamassa putkeen kun jarrutan. Pöytä treeniä radalle!! Höpö veti lipat hypätessään kun en jarruttanut avuksi. Saanee oppia itse jarruttamaan!! Hyvin se neiti lukee jo rataa, kovasta vauhdista kepit sisään ja kaikkee!! Olen niin iloinen tuosta kaveristani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti