torstai 2. joulukuuta 2010

Treeni nro 7 sekä korvaustunti!




Olimme Höyryn kanssa tällä viikolla kahteen otteeseen treenaamassa! Tämä siksi kun Höyryllä oli varsin ärhäkkä silmätulehdus edellisellä viikolla! No sehän ei haittaa, kertaus on opintojen äiti!

Aiheena putkijarrutukset ja viennit sekä päälle juoksut. Treenit meni tosi kivasti, kotiin ajellessa tuttuja väreitä meni selkää pitkin! (niitä menee kun koiran kanssa on ollut kivat ja haastavat mutta onnistuneet treenit) Ja tämä oli eka kerta Höyryn kanssa, minun pieni pennelini=) Kuvat ohessa minun raapustamanani.

Eka pätkä 1-8. Ykkönen takaakiertona ja putkelle takaaleikkaus. Meinasin olla myöhässä ja Höyry tarvi ensin palkkaa esteen taaksa nro 3, koska ei lukenut sitä vaan ootteli emäntää.. 5 putki ilman mitään ongelmaa ja kääntykin oikeeseen suuntaan. 7 putkelle pakkovalssi jonka ajoitusta piti vähän hakea! Mutta kääntyi oikeaan suuntaan (kohti puomia). Puomea ei menty..

Toinen pätkä 15-20. Upea putkijarrutus nro:lle 16 rytmittämällä. Jostain syystä putkeen nro 18 ei mennyt?? Piti palkata putkella useamman kerran. Jompikumpi on toispuoleinen koira tai minä, koska vasemmalta onnistui hyvin, oikealta ei niinkään! Lopussa ei mitään suuria..
Viimeinen pätkä oli haastavin 30-35. Ongelmia tuli heti ekasta päällejuoksusta. Palkkauksella kuntoon, kahden peräkkäin tekeminen jo vaati ohjaajalta melkoista vauhtia ja ajoituksen onnitumista=) No ei se heti mennyt eikä toisella kertaakaan=) Mut kyllä me esteelle 33 päästiin. Huh aikamoista vääntöä, yx tulee "urkuauki" koita ny siinä kääntää oikeaan aikaan.

Omalla tunnilla tehtiin samoja ratoja ja hieman muunnelmia.. Putkijarrutuksia eri suuntiin, suoraan menoja ja tiukkoja käännöksiä kooma tekniikkaan käyttäen! Tarviin kyllä vielä paljon oppia tuosta "koomasta" Putkeen viemistä (esim. eka radan nro 5) kokeilin myös yhden käden tekniikalla. Eli käänsin vain kroppaa kun olen aina tehnyt sen vasen vie, oikea vetää! Eikä ollut hullumpi vaihtoehto ollenkaan..

Oli kyllä kivat treenit molempina päivinä!

1 kommentti:

  1. :D
    Rupesin googlaamaan kuvia Åkesta ja Höyrystä niin löytypä plokinen

    t. Mitra
    halo.vuodatus.net

    VastaaPoista