sunnuntai 10. lokakuuta 2010

treeniä ja kisoja !

Taas on tapahtunut kaikennäköistä! Agilitykurssit activella pyörähti käyntiin! Hain paikkaa Åkelle. Käytiin yhden kerran ja tarjonnassa on tämä syksy tekniikka treeniä. Viikon asiaa pyöriteltyä kysyin mahdollisuutta vaihtaa koiraa! Varmasti saan enemmän irti tuon pennun kanssa tekniikka treeneissä kuin Åken kanssa. Onneksi kouluttajat suhtautuivat myötämielisesti ideaani.

Nyt on sit yx treenikerta Höyryn kanssa takana. Ja aina vaan hämmästyn kuinka alusta kaikki todella alkaa=) Aiheena takaaleikkaukset. Yx meni sutkoht mut että kaks peräjälkeen... No nyt on sitten treenailtu takaaleikkauksia=) Asiaan tuo haastetta se, että valmentaja haluaa takaaleikkauksen tehtävän vain koiranpuoleisella kädellä ja minulla kun tahtoo tulla molemmat. Mutta on se helpompi liikkua kun näyttää vain yhdellä kädellä! Kai mä sen opin? Tosi hyvä, että sain tuon Höyryn sinne tunnille! Tulee joku järjestys treeneihin. Tähän asti sitä onkin treenattu vähän tota ja sit vähän tota...

Eilen kävin Åken kanssa kisoissa Virpiniemessä. Agility radalta pitkästä aikaa 0 tulos ja kolmas sija. Ilo oli lyhyt aikainen... Åke alkoi ontua radan jälkeen jäähyttelylenkillä! Liekkö satutti sen jo radalla! Ja kamalalta tuo liikkuminen näyttää vieläkin, päivä vahingon jälkeen. Kysymys kuuluu: Kuinka tiheään täytyy ottaa uusi koira jos haluaa 2 kisakoiraa yhtäaikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti