torstai 28. lokakuuta 2010

Nro. 4 valmennus ja kertaus on opintojen äiti!

Eilen oltiin taas valmennustunnille. Nyt valmistauduin tunnille käymällä tunnin juoksulenkin alkulämmittelynä. Lenkillä oli mukana vain Höyry ja lenkki tehtiin ihmisten ilmoille (siis ei metsään). Oli jo aika pimeää... kyllä oli jännää, postilaatikotkin meinas hyökätä kimppuun saatikka autot, pyörät yms... Höyryllä on joku kummitusvaihe menossa=)

No lenkki auttoi, neiti oli rauhallisempi treeneissä! Aiheena oli yhden käden valssit ja takaaleikkaukset (sama rata näillä tekniikoilla). Ja lisäksi sai mennä itsenäisesti kepeille imutusta ja kontakti esteillä irtoamista. Sanoin koutsille, että taidamme tänään keskittyä vain tuohon rata puoleen (hih ymmärsi heti)... No käytiin me pari kertaa aan kontakti tekemässä, ja häiriötä oli riittämiin!

No radassa oli 6 estettä. Me otettiin kyllä lyhyempinä pätkinä! Kun on tuo uus valssi aika hakusessa vielä kuskillakin.. Ja Höyry oli loistava, keskitty hyvin, luki minua ja rataa hyvin. Helposti minä olen ohjauslinjasta sivussa ja pitää muistaa että on rauhallinen, yx höyrypää riittää! Takaaleikkauksissa pitää antaa koiran ohittaa minut ja pitää vain ohjaava käsi ja katse esteessä. Höyry kyllä tekee oman osuutensa!!

Tänä aamuna kävin toistamassa radan ja ei huono, ei huono ollenkaan! Viimoista valssia en saanut tehtyä, kun en taivu vielä niin moneen peräkkäin=) Takaaleikaten jopa parempi. On niitä kyllä treenattukin enemmän. Lisäksi otin keppejä ja hups.. nyt neiti menee jo normikepit ohjureilla (aikasemmin mentiin vain vinokeppejä ja Höyry karsasti ohjureita) Tauko tekee hyvää.. Hidas se on edelleen, mut ei kestä vedättää kun tekee vielä helposti virheen! Huomasin myös, että käskysana ei ole vielä kepeille aivan selvä Höyrylle, vaikka pujotteleekin.. Yksin treenaamisessa on vaaransa=( No katsotaan mille aletaan, luultavasti ohimenevä juttu!!

Kontaktit ihan jees! Kestää häiriötä jo, kun ollaan kahdestaan hallissa! Kyllä niistä hyvät tulee! Åkesta sen verran, että eilen otettin pikkusen tokoa ja tänään se taas ontui... No nyt sit lähdetään ens viikolla kuvauksiin, josko sieltä jotain löytyisi? Eipä siitä sen enempää...

Harmittaa, että menetin sen flexitrackin, oli kiva piirrellä ratoja muistiin!

1 kommentti:

  1. Flexitrack löytyy netistä täältä:

    http://auneli.pp.fi/tuomas/flextrcE.exe (linkki napattu agi.fi foorumilta)

    VastaaPoista