torstai 21. lokakuuta 2010

Nro 3. Kuppi nurin vai menikö se?

Huh huh, pikkuneidin pää meni pyörälle kun treenattiin kaikki yhtä aikaa eri "pisteissä". Yritin ilman remmiä, mut hei ei pystynyt ei=) Ryhmässämme on vaikuttavan kokoinen isovillakoira uros, joka on kyllä erittäin hyvä käytöksinen, mutta eihän Höyry sitä ymmärrä!

Muut treenaili takaaleikkauksia, edestä vetämistä, päällejuoksua yms. yhdistettynä kontakteihin ja kepeille! No me ei tehty sellaisia juttuja(ja oon siitä kade). Mutta nyt minulla oli mahdollisuus näyttää meidän keskeneräisiä kontakteja! Ja se on hyvä se. Itse olen ollut huolissaan kun ei pysy siellä jos on häiriötä... No mutta koutsi oli varsin tyytyväinen niihin. Joten taidan minä vaatia/odottaa vain liikaa! Ainut mistä sain selkeän nootin oli, että käytän omaa liikkumista vapauttaessani koiran kontaktilta. No siihen pitää kiinnittää huomiota... tottahan se on, tiedetään tiedetään. Aan kontaktille olisi parempi pyöräyttää jalan ympäri, koska reunasta hyppääminen on niin vaikeaa. Ja pyöräyttäminen onnistui hyvin, sillä siis jatketaan!

Mutta kyllä oli kierroksilla Höyry, tsiisus noin aivottomana se ei vielä ole ollutkaan koskaan=) Meinas mennä alkuun hermot, mut sit muistin löysätä! Eli vedin itseni niin letkeeseen mielentilaan, että tarttu se sit koiraankin=) Kiva oli kuitenkin, että kaiken häröilyn keskellä se kuitenkin yritti tehdä mitä oltiin tekemässä... vaikkakin kaiken "tsuppailun" säestämänä.

Treenejen jälkeen Åkella pienesti tokoa. kapulan luovuttamista = suoraa sivulle tuloa, luoksetulon loppuja= suoraa sivulle tuloja ja seuraamista! Joku pitäs saada vaan taas katsomaan ja ryhmäpaikallaoloakin pitäisi...Mut hauskaa oli ja se liene tärkeintä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti