sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kontaktit!

Ollaanhan sitä käyty trenaileen useamminkin, mutta eilen oltiin Höyryn kans kaksistaan hallilla! Ajatuksena oli kepit ja kontaktit..

Vinokeppejä kuudella kappaleella lelu/nami päässä. Aikahyvin jo menee! Höyryn tyyliin tarkkaa hommaa kun uutta opetellaan, joten vauhti ei päätä huimaa. Se tekeekin aika helpoksi tämän uuden opettelun, minun mielestä ainakin. Sormet ristiin, että vauhti tulee myöhemmin=)
Kontakteilla olen tehnyt nyt niin, että koira irti ja lelu viiden metrin päähän ja luvasta lähtö. KOntaktille meno on ollut aika kökköä. Syynä tähän on kun säikäytin pikkuneidin keinulla... Nyt on homma edistynyt,luojan kiitos! Höyry tarjosi minulle ensimmäisen kerran ikinä kontaktille menoa. IHanaa, EN ONNISTUNUT NIITÄ AIVAN KOKONAAN EHKÄ PILAAMAAN!! Vielä pitää treenata siellä pysymistä... sinne meno ja sieltä lähtö on jo himpun verran parempia.
Sit vielä tehtiin kosketusalustaa, joka jo sujuu jotenkuten. Ja seuraamista imuttamalla, joka ei kyllä edisty...
Mutta kivat treenit ja jotain edistymisen siementä on nähtävissä=)

1 kommentti:

  1. Kepeistä: kokeile niin että sulla on lelu siellä jossain 4-5 metrin päässä, juokset ohi kepeillä ja nappaat lelun itsellesi ("voivoi, olitpa hidas"). Sen jälkeen toinen yritys perään ja "annat" Höyryn voittaa. Meillä TiuTau lähti tällä systeemillä kiihdyttämään pujotteluvauhtia ihan silmissä :)

    VastaaPoista