torstai 26. elokuuta 2010

Tokoilut ja kontaktit

Työ yövuorojen välissä jos viitsii raahautua hallille, niin yleensä treenit on hyvät! Mistähän sekin johtuu? Olisiko rajattu aika ja väsynyt vähemmän innokas emäntä?!

No kuiteskin näin tein ja treenit oli hyvät. Alkuun Höyrylle kontakteja.. keinu, A ja puomi. Naksupalkkaus ja namit. Edelleen Höreä jännittää se keinu ja näyttäs vaikuttavan muihinkin kontaktipintoihin! Harmi, mutta pitää yrittää lisätä positiivista treeniä kontakteilla!! Katsotaan auttaako, jos ei niin pitää muuttaa tekniikkaa!

Åkelle kontakteja puomilla, naksu ja palkka. Ajatuksena vahvistaa vain paikkaa!

Tokossa Åkelle seuruuta yllättäen... Ja tänään hyvän mielen treenit oli hyvät!! Viimeksi ei niinkään. Mikä pojan mielen vetää matalaksi ajoittain? Senkun tietäs.. Tein pätkiä peilin edessä. Namit palkkana. Käännöksiä, juoksua ja hidasta käyntiä. Sit peruuttamista, joka jo onnistuu läheltä! Alkuun tuntui hankalalta opettaa, mutta varapäre mukaan ja hyvin onnistuu! Ja lopuksi kaukkarit. Hyvin olen onnistunut mielestäni siirtämään ajatuksen taakse! Åke on alkanut olemaan vauhdikkaampi (lue iloisempi ja varmempi)ja eipä juuri etene kaukkareissa lainkaan(verrattuna entiseen). Ihanaa nähdä terävä Åke tokoillessa. On se helppoa kun saa täsmäoppia=)

Höyrylle myös peruutusta ,joka onnistuu pieninä erinä. Ja seuruuta imuttamalla! Ahne kun P...le . Lisäsin matkaa ja mutkia ja tuntuu pitävän hommasta! Mutta tähän hommaan tarviin lisää täsmäoppia!

Eli hyvät treenit kaikin puolin. Ehkäpä hieman flekmaattinen emäntä on emännän koirien mieleen=)

1 kommentti:

  1. Kuulosta siltä, että olet ollut enempi hereillä kuin kuvauspäivänä;)

    VastaaPoista