keskiviikko 18. elokuuta 2010

piirimestaruudet agissa

Oli 15.8 Oulun koirakerhon järjestämänä Haukkukeitaalla. Åken kanssa osallistuttiin pitkästä aikaa kahdelle radalle samana päivänä. Päälimmäisenä oli ilo päästä kisaamaan, joten tavoitteita menestymiseen ei juuri ollut!

Tuloksena oli kaksi hyl tulosta, kartturi ongelmien vuoksi=) Treenin puutteen vuoksi minulla on ongelmia pitää rata kasassa, kun taas koiralla ei ollut mitään ongelmia! Åke hyppäsi hyvin(yksikään rima ei tippunut), oli kuuliainen ja meni lujaa! Mitä voi enempää koiralta vaatia?

Eka radan puolessa välissä ohjasin Åken väärään päähän putkea, loppurata taas ilman suurempia ongelmia. En siis ohjannut koiraa putkeen vaan oletin, että Åke lukitsee edessä olevan putken pään.. mites se olikaan älä oleta vaan ohjaa=)

Toka radalla hylly tuli puomin jälkeen.. Åke otti sit pari hyppyä yhden sijasta! Ei voi mitään, mutta alkoi naurattaa kun Åke oli hypyn päällä ja hoksasin, että en sit jarruttanut.. Sieltä se tuli tukka hulmuten A:ta kohti ylimääräisen hypyn jälkeen=) Kyllä peli on menetetty jos jarrut unohtuu..

Parasta koko hommassa oli se, että Åke kävi fysioterapiassa seuraavana päivänä ja jumeja ei ollut juurikaan!!! Jes, ehkä voimme lisätä varovasti treenin määrää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti