tiistai 6. heinäkuuta 2010

uintia, pientä tokoilua ja jäljenpätkä!

Uimassa käytiin taas soramontuilla, niinkuin vähintään jokapäivä viimeiset pari viikkoa! Tulostakin alkaa näkymään, Höyry ui jo aikamoisen pitkiä lenkkejä! Åke pääsee pulahtamaan valvotusti. Syyhän on Åken kiihko veteen+epilepsia=ei hyvä yhdistelmä!

Sit seuraamista Åkelle niin, että Ystävä naksutteli hyvät kohdat! AIkas hyvä, mutta vähän tahmeen tuntuinen. Olisiko vesilätäkkö vieressä liikaa???

Höyrylle sivulle tuloja. Tsiisus se on liimautunut mun palkkakäteen kiinni. Se menee mihin vaan sen mukana.. hetken luulin, että se on kasvanut siihen kiinni=) Mut ei onneksi. Ongelmaa lisää se, että mun käsi ei ole rauhallisemmasta päästä! No aika vaikee on ehtiä palkkaan oikeasta kohdasta. No sit siirrettiin sivulletulo apu "jalka-avuksi" ja ruuat käsistä pois. Huoh heti rauhallisempi sivulletulo!

Nyt pitää miettiä, että jos haluan seuraamisen opettaa imuttamalla niin kuinka se tehdään?? Eli apua tarvitaan, nyt täytyy vaan miettiä mistä sitä hakis... Mun motivaatio ei pysy yllä jos en saa neuvoja tähän lajiin! Liekkö syynä epävarmuus??? Ilmeisesti.........

Höyrylle vielä lyhyt jälki kulmalla iltapäivällä. 1.5 tuntia vanha, kangasmetsään ja kahdella kepillä! Hyvin jäljesti, kulmassa ei ongelmaa, mutta ilmaisu kepillä on edelleen opettamatta kunnolla. Siihen pitäs satsata. Kunhan sais aikaiseksi=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti