perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tokoilua ja jälkeä!

Eilen oltiin tokoilemassa ystävän kanssa.

Åke:

Ruutua, joka olisi onnistunut jos emäntä olisi palkannut ajoissa!
Seuraamista: Ystävä käytti naksua ja minä palkkasin. Kesken kaiken Åken ryhti lasahti, syytä en tiedä?? Mutta saatiin taas kontakti takaisin.. Ihme hommaa, ei vaan valkene emännälle tuo käveleminen.

Höyry: Noutokapulan nostoa ja hakua. Kantoi miten sattuu sitä. Onneksi viisampi ystäväni käski vaihtaa ohjatun noudon kapulaan! Toimi!!
Kontakti treenejä, jotka oli jäänyt unholaan. Onnex muistui nopeasti mieleen=)

Tokoilun jälkeen uimaan! Voi ihanuus Höyry polski muina miehinä omia aikojaan! Ei tarvinnut juurikaan maanitella(mitä nyt aluksi vähäsen) eikää heittää mitään lelua veteen! Åke kävi pulahtamassa omaan TYYLIINSÄ!

JÄLKEÄ

Tänään nurmella eka kerran kummallekin! Ystäväni oli talsinut jäljet jo valmiiksi.. pelottavan hyvää palvelua!

Åkelle 6 keppiä, yhdellä kulmalla ja 1,5 tuntia vanha jälki. Pieni torpedo paineli lähes etujalat ilmassa=) Sovittiin jo etukäteen että hiljaa mennään ja lähellä koiraa! No tämähän oli Åkelle ihmetyksen aihe, välillä katsoi minua ja kysyi että "mennäänkö sitä vai ei, vai mitäsnää roikut siellä vastahankaan". No kiitokseksi roikkumisesta kaikki 6 keppiä löytyi ja koira sekä emäntä oli tyytyväisiä!

Höyrylle noin 40 metrin suora, kahdella kepillä ja vajaan tunnin vanha jälki! Vähän jänskätti kun paikka oli ison tien varressa kunnon liikenteellä varustettuna. Jälki meni myötätuuleen kohti tietä. Höyry nappas jäljen heti pyörätien laidasta ja lähti ajamaan omaan tyyliinsä rauhallisen tasaisesti! Ja kaikille katsojille se olisi sanonut jos osaisi puhua että "hymyt pyllyyn, nyt ollaan töissä!" Jälki meni tosi hienosti! Pari mietintä taukoa, mutta jatkoi lähes heti omin avuin! Ja viimeisellä (eli toisella) kepillä löi vielä maihin (niinkuin olen joskus opettanut)! Pieni mustavalkoiseni oli aivan poikki moisen koettelemuksen jälkeen!

On se kivaa kun se onnistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti