perjantai 20. joulukuuta 2013

Toko herättelyä!

Kylläpä kesti ennenkuin taas sai itseään niskasta kiinni! Pitempi putki töitä aina katkaisee hyvän treenitahdin!

Höyry: Seuraamista. Alkuun ihme häröilyä... Liekkö lähellä olevat agi esteet sekä toisella puolen olevat treenaajat häiritsi. Paransi loppua kohden.

Ruutua: Lelulla- kosketusalustalla- lelulla ! Hyvin motivoitunut.
Noutoa hypyn yli: Kiersi esteen takas tullessa. Tein loppua erikseen. Ja sit lelulla kokonaan ja pienen tauon jälkeen uudestaan noutokapulalla. Hyvin meni.

Noutokapulan kiertäminen on ollut aivan unohduksissa. Nyt sen kimppuun. Hyvin kiertää jos on joku kohde minkä kautta sinne mennään... ilman sitä ei onnistu!

Kaukkarit: Taas sivuttaisliikettä ylös noustessa, ei ehkä niinkään teputtamista! Tarvis varmaan jonkun karsinan, jolla sen estäisi... Takapää oli kyllä tasolla.

Ilpo:

Mentiin naksulla muuria, hyppyä ja rengasta.
Lelulla suoria keppejä ohjureilla! Taitava poika.
Lopuksi tyyppi meni putkea... Kaksi vastakkaista mutkaputkea! Lelu suussa putkesta putkeen! Voi hyvää päivää:XD Ei ollut mulla sijaa tuossa leikissä, tyyppi oli kuin huvipuistossa=)

NYT TOKOTREENIN ELOSSA PITÄMINEN TAVOITTEENA!!!!

1 kommentti:

  1. Ehkä jooo olisi hyvä treenata hiukan enemmän:) Älä tee nyt siitä kaukon sivuttaisjutusta ongelmaa..se on luultavasti palkkaamisesta kiinni..ja se sivuttainen pienenee usein kun matka pitenee ja palkkaamisen paikka muuttuu..Oleellista on nyt ne asennot ja fiilis.

    VastaaPoista