maanantai 2. joulukuuta 2013

Humputtelua!

Agilityn treenaaminen on jotenkin jäissä tuon Höyryn kanssa. Pitäisi tehdä joku suunnitelma, jota seurata! Nyt se menee helposti humputteluksi, vähän kaikkee ilman kriteereitä... ei hyvä. Ja tämähän ei tarkoita, ettei treenattavaa olisi! Jos jollakin on joku idea niin otan kiitollisena vastaan=)

Tänään käytiin hallilla vapaapäivän kunniaksi!

Ilpo:
- Kosketusalustaan matkan lisäystä. Hyvin lähti pitemmällekin. Vielä en ole tähän yhdistänyt käskusanaa, ehkä alkaisi olemaan aika.
- Hypyn tarjoamista. Tätä teimme nyt niin, että itse seisoin ja koira tarjosi. Ei ongelmaa
- Rengasta naksulla. Ens kerralla pitää yhdistää käskysana tähänkin.
- Putkella hyvin jo lähtee ja oikein etsii lelua ulos tullessaan=) Käskysana liitetty... saadaan pikku-ukosta kunnon putkihullu. Yritin opettaa umpikulmaa laittamalla lelun putken suun sisäpuolelle. Heti hiffas mut sen jälkeen ei sit mennytkään koko putkea! Kävi vaan kääntymässä. Noh Höyry näytti mallia. Pitää miettiä miten jatketaan.
- Paikalla oloa esteen edessä. Aika hyvin pysyi jo paikallaan.

Sokerina pohjalla oli loistava häiriö hallilla, sitä ei ennen ole kunnolla ollutkaan. Ei paljon pikku-ukkoa haitannut. Hyvin teki töitä.

Eilen kävimme kaveriporukalla vetäsemässä pentutreenit. Harmi, että ulkona oli aikasen kylmä. Mut saatiin me jotain aikaiseksi. Luoksepäästävyys, ohitukset ja luoksetulot. Hampaiden näyttöä tulee harjoitella uudemman kerran.

Höyrylle tokoa:
- Merkin paikan tarjoamista naksulla. Kriteerin asettaminen on vaikeaa=) taas kerran. Saako koira olla vähän vino minuun nähden?!?! Noh vähän se oli vino mut palkkasin.
- Lätkälle vauhtia. Hienosti pysyi teputtelematta ja kesti hetsauksenkin.
- Seuruu leikkejä! Treenattiin oikealla puolen kävelyä ja siitä käännöksiä seuruuasentoon. Näistä H tykkää!!

ja sit agia:
- Puomin kontaktia hetsaamalla
- Keppi kulmia. Tuli muutama virhe, hienosti korjasi.

Kivaa oli taidampa mennä huomennakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti