maanantai 5. maaliskuuta 2012

Activen kisat

Kävin lauantaina katsomassa maxi kolmosten kisoja, sunnuntaina oli sitten ykköset. Pitkästä aikaa näin taitavia kolmosluokkalaisia radalla. Hienoja suorituksia ja mielestäni kovin kärki erottui eniten asenteensa tähden! Tämähän on vain sitten minun mielipiteeni!!! Kiva oli myös nähdä kasvattajaa ja hänen jengiänsä.

Sunnuntaille vein sitten mukanani sen asenteen:D Pitkästä aikaa minusta löytyi SE tunne kun menin radalle. Olen etsinyt sitä oikeaa tapaa viedä Höyryä?!?!? Välillä on menty yltiö rauhallisesti ja välillä hosuen! Mut jos saisin pidettyä mukanani tuon "THE ASENTEEN" niin olishan se mukava=) Se tuntuu omimmalta ja Höyry toimi kuin junan vessa.

No virheiltä ei säästytty, mutta niitä en jä harmittelemaan! Radat toimi kokonaisuuksina hienosti. Kaksi virhettä kuskilta, yksi molemmilla radoilla ja molemmat johtui kuskin myöhästymisestä! Tuloksina hyl ja toiselta 5 vp. Radan "epäonnistunut" suunnittelu tuo vielä virheitä matkaan. Mut se mun asenne löytyi ainaski näihin kisoihin ja se oli vinhaa=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti