torstai 15. syyskuuta 2011

OKK:n kisat

Olivat viikonloppuna. Ensimmäisen kerran mentiin kahtena päivänä, kaksi rataa! Nollia ei meille herunut, emme vain ole valmiita vielä...
Eka radalta 10vp. Kepeillä rytmivirhe kesken menon. Ensin luulin, että Höpö liukkastui. Viikonlopun aikana kuitenkin rekisteröin, että pää menee lujempaa kuin kroppa.. Eli lujaa pitää mennä vaikkei fysiikka olekaan moiseen valmis!! Toinen vitska tuli renkaalta, meni kehikosta! Putkesta renkaalle ja en sanonut rengas, tuli sit mun mukana! Muuten ok rata.

Lauantain toinen rata oli kaaos. Alussa oli hyppy-puomi. Höpö tuli niin lujaa puomin, että totesin jo siinä etten tule ehtimään mihinkään suunnitelmillani=) Aika veikee tilanne. Lopulta HYL, homma kaatui kepeille, johon yritin ohjata sisäkurvia pitkin!! Ei osannut poikkuneiti moista ja meni väärin sisään.. Lopussa vielä yksi hyppy nurin kokonaan kun neiti tuli hieman tiukan kurvin.. Onnex ei pahempaa sattunut!! Tämä oli eka kerta kun tuntui, että hallinta hävisi! Toivotaan, että myös viimeinen kerta!

Sunnuntain eka rata 15 vp. Ainakin eka rima tippu, kun lähdin samaan aikaan liikkeelle. Ja väärään aikaan rytmitys pudotti vielä pari rimaa... Toinen rata oli sit paras koko viikonlopulta! 5 vp ja taisin vedättää ihan itse sen riman alas. Mut rata tuntui kokonaisuudelta ja pysyi hanskassa alusta loppuun!! Siitä näyte ohessa.

">

Omaa virittäytymistä kisoihin olen miettinyt! Olen saanut oman säheltämisen pois radalta, ei sinne kahta touhutiinaa mahdu=) Mutta onko rauhallisuuteni mennyt toiseen äärilaitaan?? Josko se on vienyt myös potkun mukanaan... Ei tuota neitiä löysästi voi viedä! Yritin koota itseni viimeiselle radalle erilailla kuin aikaisemmille! Haluaisin terävyyttä ohjaukseeni, rennolla asenteella! Aika paljon pyydetty, tiedetään.. Oikean kisavireen löytäminen on haasteellista. Varsinkin kun kisakumppani on vaihtunut!! Mielestäni viimeinen rata oli kyllä rohkeampaa ohjaamista, vai oliko se vain tunne?

1 kommentti:

  1. Kyllä se rentous sieltä löytyy yhteistyön hioutuessa ajan kanssa. Jos Höyryssä on yhtään samaan Figon kanssa niin töitä pitää tehdä. Tosin kokeilin Milliä EW-leirillä ja hän kyllä eteni hieman "kiltimmälläkin" ohjauksella. Eli varmaan vähän mihin koiransa totuttaa.

    Pasi

    VastaaPoista